miercuri, 7 ianuarie 2015

Islamul interzis



Paris. 1/7 2015. Cretini  teleportati in secolul  21 direct din  anul 1200  ucid cu sange rece 12 persoane pentru ca  au fost deranjati de niste glume. Nu , nu au fost atacati, nu au fost agresati, nu , nu au patit nimic. Dar au decis ca au tot dreptul sa execute in Paris, in capitala revolutiilor  europene  12 oameni pentru ca acestia au glumit. Suna ireal , suna a Ionesco impingand absurdul  dincolo de limite si cu toate acestea suntem cu totii indignati dar nu realmente socati.
Am lasat boala islamica sa se instaleze  atat de profund incat traim cu ea precum acei ce se obisnuisera cu lepra, deja nu mai observau  scarbavnica deformatie decat cand le mai cadea un deget, un nas, o mana.
Aud mereu  de masuri de securitate luate contra terorismului,  tot soiul de libertati ce ne sunt ingradite pentu a nu cadea prada unor atentate teroriste, schimbari  radicale in rau a modului nostru de viata doar pentru placerea masochista de a trai cu acesti subumani. Dar decat sa lasam teama sa ni se insinueze in viata de zi cu zi, in loc sa incercam sa coabitam cu aceasta maladie numita Islam, in loc sa tot  avem parte de politicieni care fac dansul ploii in jurul problemei cum ar fi sa alegem SINGURA cale reala de a rezolva problema. Interzicerea Islamului  pe teritoriul european, stoparea pentru totdeauna a influxului de dezaxati  ce patrund zilnic  prin zeci de cai troieni in  Europa. Si sa o facem acum , cat inca se poate lua decizia la nivel politic, inainte ca oamenii sa inceapa sa actioneze  singuri vazand ca politicul  incearca sa aplice grile de rezolvare tolerante de secolul 21 unei probleme specifice Evului Mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu