sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Sweet cherry strawberry tequilla

Cum imi mai ramasese  ceva tequilla de  cu o seara inainte si fiind si in chef de incercat ceva nou am mesterit o trebusoara de desert care a iesit chiar fain. Dupa o scotocire completa dulapuri,  congelator si frigider mintea mea si-a zis in gandul ei ca urmatorele s-ar pupa intr-un fel sau altul:
-  biscuti de cacao
-zahar brun
- apa de trandafir, apa de flori de portocal
- tequilla
- visine congelate
- capsuni congelate
-frisca vegetala
Incropirea propriu zisa este extrem de rapida si de simpla. Biscuitii se dau la robot si se fac praf si pulbere. Apoi visinile se scot direct din congelator  si se toarna in robot( se verifica in prealabil daca nu sunt totusi cumva de alea cu samburi pentru a nu avea surprize precum Stan Patitul aici de fata care a constatat existenta samburilor DUPA ce a facut visinile alea zob) , se maruntesc, se adauga zahar dupa gust si tequilla cu generozitate si frisca si se obtine o crema  consistenta. Acelasi lucru se aplica si capsunilor.  Apoi  in cupe se pune un strat de biscuti sfaramati peste care se toarna apa de trandafir peste care se adauga crema de visine, inca un strat de biscuiti peste care se pune apa de flori de portocal si peste crema de capsuni si se inchide turnuletul asta cu inca un strat de biscuiti.
Try this at home!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu